Bagaimana Pilihan Pembelajaran Separuh Masa KTAC Menguntungkan Profesional Bekerja

Pengenalan

Mengimbangi kerja dan pengajian boleh menjadi mencabar, tetapi KTAC menawarkan pilihan pembelajaran separuh masa yang memenuhi keperluan khusus profesional yang bekerja. Program separuh masa dan online learning kami membolehkan anda melanjutkan pengajian tanpa mengorbankan pekerjaan anda.

Kursus atas Talian dan Pembelajaran Jarak Jauh

KTAC menyediakan pelbagai online courses dan program pengajian jarak jauh. Sama ada anda berminat dengan diploma atau degree pjj, kursus atas talian kami direka untuk memberikan separuh masa yang anda perlukan untuk berjaya.

Pelbagai Program Diploma Eksekutif-Separuh Masa

Diploma Eksekutif Pengurusan Perniagaan (DEPP)

Diploma Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia (DEPSM)

Diploma Eksekutif Pendidikan Awal Kanak-Kanak (DEPAK)

Diploma Eksekutif Perakaunan (DEPA)

Diploma Eksekutif Pengurusan Logistik (DEPL)

Diploma Eksekutif in Occupational Safety and Health (DEOSH)

Diploma Eksekutif in Law (DEL)

Pelbagai Program Bachelor Eksekutif

Bachelor Executive in Early Childhood Education (BEPAK)

Bachelor Executive Human Resource Management (BEHRM)

Bachelor Executive in Law (BEIL)

Bachelor Executive in Occupational Safety & Health (BEOSH)

Pelbagai Program Master Eksekutif

Master Executive Business Administration (MEBA)

Master Executive Human Resource Management (MEHRM)

Akreditasi dan Kualiti

Semua program kami, termasuk ktac maluri degree dan kolej cybernetics cheras degree, telah HRD Corp approved dan memenuhi piawaian akademik tertinggi. KTAC diiktiraf atas komitmen kami terhadap pendidikan berkualiti dan pematuhan syarat kemasukan ktac degree.

Pertumbuhan Kerjaya dan Peningkatan Gaji

Graduan KTAC sering mengalami pertumbuhan kerjaya yang ketara. Program kami direka untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan anda, yang boleh membawa kepada peningkatan gaji. Pilihan ktac swasta atau kerajaan degree memastikan anda menerima pendidikan yang dihormati dalam sektor swasta dan awam.

Dengan KTAC, anda boleh sambung belajar dan mencapai matlamat pendidikan anda sambil mengekalkan komitmen profesional anda. Terokai online courses dan program eksekutif kami hari ini dan ambil langkah pertama menuju masa depan yang lebih cerah.