• shariffrahman

Kejar Impian Anda dengan Program Master Eksekutif Sambilan (part time)

Kejar Impian Anda dengan Program Master Eksekutif Separuh Masa (part time)

Mencari program ijazah yang sesuai untuk profesional yang sibuk? Kami mempunyai penyelesaian yang tepat untuk anda! Kami menawarkan Master Eksekutif Pentadbiran Perniagaan separuh masa (part time) dan Master Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia separuh masa (part time) yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda.

Master Eksekutif Pentadbiran Perniagaan (Separuh Masa) (part time)

Program Master Eksekutif Pentadbiran Perniagaan separuh masa (part time) kami adalah pilihan yang ideal untuk profesional yang ingin mengembangkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang perniagaan tanpa mengorbankan kerjaya mereka. Dengan MBA Eksekutif separuh masa (part time) dalam talian, anda boleh mengikuti kelas dari keselesaan rumah anda.

Program ini berlangsung selama 10 bulan, dengan kelas bulanan MBA Eksekutif yang diadakan sekali sebulan pada hari Ahad. Selain itu, program ini telah diluluskan oleh HRDF / PSMB (PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD) Lulusan, menjadikannya lebih mudah untuk mendapatkan pembiayaan. Anda juga boleh menikmati bayaran fleksibel yang membolehkan anda membayar secara bulanan.

Master Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia (Separuh Masa) (part time)

Jika anda lebih berminat dalam bidang pengurusan sumber manusia, program Master Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia separuh masa (part time) kami adalah pilihan yang tepat. Dengan HRM Eksekutif separuh masa (part time) dalam talian, anda boleh belajar pada waktu anda sendiri, memastikan anda dapat menyeimbangkan antara kerja dan pembelajaran.

Program ini juga berlangsung selama 10 bulan, dengan kelas bulanan HRM Eksekutif yang diadakan sekali sebulan pada hari Ahad. Program ini diluluskan oleh HRDF / PSMB (PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD) Lulusan, memastikan ia mudah diakses untuk profesional yang layak. Seperti program MBA kami, HRM Eksekutif ini juga menawarkan bayaran fleksibel yang membolehkan pembayaran secara bulanan.

Kelebihan Program Kami

Ijazah master eksekutif separuh masa (part time) kami direka untuk profesional yang ingin meningkatkan kemahiran mereka tanpa meninggalkan pekerjaan mereka. Dengan program master separuh masa (part time) dalam talian, anda boleh belajar di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa.

Program kami diluluskan oleh HRDF / PSMB (PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD) Lulusan, memberikan anda akses kepada pembiayaan dan sokongan. Selain itu, dengan kelas bulanan yang diadakan sekali sebulan pada hari Ahad, anda boleh merancang masa belajar anda dengan lebih baik. Ijazah master eksekutif dengan bayaran bulanan menjadikan pembelajaran lebih mampu milik. Tambahan pula, dengan menyertai program ini, potensi untuk kenaikan gaji juga tinggi kerana kelayakan anda yang lebih baik.

Kenapa Memilih Kami?

1. Program master separuh masa (part time) 10 bulan yang padat dan komprehensif.

2. Ijazah master separuh masa (part time) fleksibel yang disesuaikan dengan keperluan profesional.

3. Program master hujung minggu dalam talian yang sesuai untuk mereka yang sibuk.

4. Kelas dalam talian untuk profesional bekerja yang memastikan anda tidak ketinggalan.

5. Ijazah master untuk profesional perniagaan dan HR yang ingin meningkatkan kemahiran mereka.

Testimoni Pelajar

"Saya telah mengikuti MBA Eksekutif separuh masa (part time) yang berpatutan untuk profesional bekerja ini dan sangat berpuas hati. Pilihan bayaran fleksibel sangat membantu dalam merancang kewangan saya," kata Ahmad, seorang pelajar.

"Saya sangat menghargai program MBA Eksekutif dalam talian diluluskan HRDF / PSMB (PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD) Lulusan ini. Ia memberi saya peluang untuk belajar tanpa meninggalkan kerja saya," tambah Nurul, seorang lagi pelajar.

Sertai Kami Sekarang!

Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan anda dengan program HRM Eksekutif separuh masa (part time) 10 bulan untuk profesional sibuk kami. Kelas hujung minggu untuk program MBA dan HRM Eksekutif kami direka untuk memenuhi keperluan profesional yang sibuk.

Dengan ijazah master separuh masa (part time) dengan pelan bayaran bulanan, anda boleh mencapai matlamat pendidikan anda tanpa tekanan kewangan. Sertai kursus HRM Eksekutif dalam talian dengan kelulusan HRDF / PSMB (PEMBANGUNAN SUMBER MANUSIA BERHAD) Lulusan kami hari ini!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web kami dan daftarlah untuk ijazah master dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Sumber Manusia separuh masa (part time) yang terbaik. Program ijazah master dengan kelas dalam talian bulanan kami menanti anda!

11 lihatan0 komen