• shariffrahman

KTAC: Jalan Anda ke Kecemerlangan Akademik dan Profesional

Updated: 8 Ogo

KTAC berdedikasi untuk membantu pelajar mencapai kecemerlangan akademik dan profesional melalui pelbagai program degree dan diploma kami. Sama ada anda ingin meningkatkan kerjaya atau melanjutkan pengajian, KTAC mempunyai program yang tepat untuk anda.

Pilihan Program Diploma Eksekutif-Separuh Masa

Diploma Eksekutif Pengurusan Perniagaan (DEPP)

Diploma Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia (DEPSM)

Diploma Eksekutif Pendidikan Awal Kanak-Kanak (DEPAK)

Diploma Eksekutif Perakaunan (DEPA)

Diploma Eksekutif Pengurusan Logistik (DEPL)

Diploma Eksekutif in Occupational Safety and Health (DEOSH)

Diploma Eksekutif in Law (DEL)

Pilihan Program Bachelor Eksekutif

Bachelor Executive in Early Childhood Education (BEPAK)

Bachelor Executive Human Resource Management (BEHRM)

Bachelor Executive in Law (BEIL)

Bachelor Executive in Occupational Safety & Health (BEOSH)

Pilihan Program Master Eksekutif

Master Executive Business Administration (MEBA)

Master Executive Human Resource Management (MEHRM)

Pilihan Pembelajaran Separuh Masa

Program pjj degree dan online study courses kami sangat sesuai untuk mereka yang memerlukan separuh masa. Dengan part time classes dan pilihan separuh masa, anda boleh mengimbangi pengajian dengan kerja dan komitmen lain.

Akreditasi dan Kelulusan

KTAC bangga menawarkan program yang HRDC Approved dan HRD Corp approved. Kursus kami direka untuk memenuhi piawaian pendidikan tertinggi, memastikan anda menerima pendidikan berkualiti.

Persekitaran Pembelajaran yang Menyokong

Di KTAC, kami menyediakan sokongan komprehensif kepada semua pelajar kami. Dari permohonan sambung belajar hingga memahami syarat kemasukan ktac degree, pasukan kami sedia membantu anda. Kami juga menawarkan kolej cybernetics maluri degree dan kolej taman maluri untuk memenuhi keperluan lokasi anda.

Peluang Kemajuan Kerjaya

Graduan KTAC dilengkapi dengan baik untuk memajukan kerjaya mereka. Program ktac cheras degree dan degree psikologi kami direka untuk menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia profesional. Dengan memilih KTAC, anda boleh sambung belajar sambil bekerja degree dan mencapai matlamat kerjaya anda.

Kesimpulan

KTAC komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan pilihan pembelajaran separuh masa. Sama ada anda ingin meningkatkan kerjaya atau melanjutkan pengajian, KTAC sedia membantu anda berjaya. Sertai kami hari ini dan mulakan perjalanan anda menuju kecemerlangan akademik dan profesional.

24 lihatan0 komen