Mengapa Memilih KTAC untuk Pengajian Separuh Masa Anda?

Pengenalan

Memilih institusi yang tepat untuk pengajian separuh masa boleh menjadi cabaran. Di KTAC, kami memahami keperluan unik profesional yang bekerja dan menawarkan program yang fleksibel dan berkualiti tinggi untuk membantu anda me

ncapai matlamat pendidikan tanpa mengorbankan kerjaya anda.

Fleksibiliti dan Kemudahan

Kelas separuh masa kami direka untuk sesuai dengan jadual sibuk anda. Sama ada anda mengikuti Bachelor Executive in Early Childhood Education (BEPAK) atau Bachelor Executive in Law (BEIL), format separuh masa kami membolehkan anda sambung belajar sambil bekerja.

Pilihan Program Diploma Eksekutif-Separuh Masa

Diploma Eksekutif Pengurusan Perniagaan (DEPP)

Diploma Eksekutif Pengurusan Sumber Manusia (DEPSM)

Diploma Eksekutif Pendidikan Awal Kanak-Kanak (DEPAK)

Diploma Eksekutif Perakaunan (DEPA)

Diploma Eksekutif Pengurusan Logistik (DEPL)

Diploma Eksekutif in Occupational Safety and Health (DEOSH)

Diploma Eksekutif in Law (DEL)

Pilihan Program Bachelor Eksekutif

Bachelor Executive in Early Childhood Education (BEPAK)

Bachelor Executive Human Resource Management (BEHRM)

Bachelor Executive in Law (BEIL)

Bachelor Executive in Occupational Safety & Health (BEOSH)

Pilihan Program Master Eksekutif

Master Executive Business Administration (MEBA)

Master Executive Human Resource Management (MEHRM)

Pendidikan Berkualiti

KTAC komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi. Program kami, termasuk degree pjj dan diploma, telah HRDF approved dan memenuhi piawaian tertinggi kecemerlangan akademik. Kami menawarkan pilihan swasta dan kerajaan degree yang pelbagai untuk pelajar kami.

Sokongan Komprehensif

Dari permohonan kemasukan diploma hingga syarat kemasukan ktac degree, pasukan sokongan dedikasi kami sedia membantu anda setiap langkah. Kami juga menawarkan panduan mengenai permohonan sambung belajar dan keperluan kelayakan degree.

Kemajuan Kerjaya

Dengan program seperti Bachelor Executive in Human Resource Management (BEHRM) dan Bachelor Executive in Occupational Safety & Health (BEOSH), KTAC menyediakan anda untuk kemajuan kerjaya. Graduan ktac education sdn bhd degree kami sering melihat peningkatan ketara dalam prospek profesional dan potensi pendapatan mereka.

Di KTAC, kami memudahkan anda belajar online dan sambung belajar mengikut keselesaan anda. Sertai kami dan ambil langkah seterusnya untuk mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda.