Program Separuh Masa Diploma, Degree & Masters Eksekutif

Meningkatkan Pendidikan Anda dengan Program Separuh Masa KTAC

Pengajian Jarak Jauh dengan KTAC

KTAC menawarkan pelbagai pengajian jarak jauh untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan anda. Program ini direka khas untuk mereka yang mencari online courses yang fleksibel dan berkualiti.

Program HRD Corp Course dan HRDF Approved

KTAC menyediakan HRD Corp course yang HRDF approved dan HRD Corp approved. Ini memastikan bahawa kursus kami memenuhi piawaian tertinggi dalam education dan pendidikan jarak jauh.

Kolej PJJ dan Diploma

Sebagai Kolej pjj, KTAC menawarkan pelbagai program diploma yang boleh diambil melalui online study courses. Permohonan untuk permohonan kemasukan diploma dan permohonan diploma kini dibuka.

Sambung Belajar Degree dan Kelayakan Degree

Bagi mereka yang ingin sambung belajar degree, KTAC menyediakan program kelayakan degree yang diiktiraf. Kursus ini boleh diambil secara separuh masa atau part time classes, membolehkan anda belajar sambil bekerja.

Kursus Online dan Online Learning

KTAC memahami keperluan untuk kursus online dan online learning. Program Belajar 10 Bulan Online dan Belajar kursus online kami direka untuk memberikan pendidikan yang berkualiti tinggi dengan fleksibiliti maksimum.

Program Eksekutif dan Bachelor

KTAC juga menawarkan program eksekutif dan bachelor untuk mereka yang ingin meningkatkan kemahiran profesional mereka. Program bachelor diploma kami diiktiraf secara meluas.

Konvokesyen dan Permohonan UTM Lepasan Diploma

Setelah berjaya menamatkan pengajian, pelajar akan menyertai konvo untuk merayakan pencapaian mereka. Permohonan utm lepasan diploma juga tersedia untuk mereka yang ingin melanjutkan pelajaran.

Program Separuh Masa dan Jarak Jauh

Program KTAC Part Time dan program separuh masa kami direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang sibuk. Dengan pendidikan jarak jauh dan jarak jauh, pelajar boleh belajar di mana sahaja.

Diploma Undang-Undang Separuh Masa dan Online School

KTAC juga menawarkan diploma undang undang separuh masa yang boleh diambil melalui online school. Pelajar boleh belajar online dengan kemudahan yang disediakan.

Kelayakan Pendidikan dan Naikkan Gaji

Dengan kelayakan pendidikan yang diperoleh dari KTAC, pelajar mempunyai potensi untuk naikkan gaji. Program HRD Corp courses kami juga membantu dalam belajar dan naikkan gaji.

KTAC adalah pilihan terbaik untuk mereka yang mencari HRDC Approved online courses dan program eksekutif. Dengan program yang fleksibel dan diiktiraf, anda boleh mencapai matlamat pendidikan anda dengan mudah. Sertai kami di KTAC dan mulakan perjalanan pendidikan anda hari ini!